Marktplaats voor logistiek in brabant

In de file staan wil niemand. Zeker als bedrijf niet. Het kost tijd, geld en zorgt voor ergernis bij klant en chauffeur. Hier vind je slimme logistieke oplossingen waardoor je minder tijd verspilt op de weg.

Een goede bereikbaarheid is ook voor de overheid een belangrijk aandachtspunt. Daarom stimuleert het programma Logistiek in Brabant een aantal diensten die u helpen uw logistieke bedrijfsvoering efficiënter te maken en daarmee met minder vracht- en bestelwagens op de weg te rijden in de spits.

Image module

On-demand warehousing:

alles geregeld

Wil je voorraden op een andere locatie opslaan? Wij hebben de ruimte, ons netwerk ligt voor je klaar. Stockspots is de online marktplaats voor on-demand warehousing. Een eigen opslagruimte dichtbij de klant verkort jouw aanrijdtijd aanzienlijk!

Lees meer…

LCG | Logistiek in Brabant

Vakkundige oplossingen voor strippen en stuffen:

LCG

Het Logistiek Centrum Gorinchem (LCG) heeft haar binnenvaart-containerterminal doorontwikkeld tot een multifunctioneel overslagcentrum. Buitengewone lading en lading met extra zorg kunnen ook hier tijdelijk opgeslagen worden.

Lees meer…

Image module

Lagere kosten in transport

door ContainerMatch

Door het koppelen van importtransport en exportboeking, verminderen van het aantal ‘lege’ containerverplaatsingen. Met als gevolg: vermindering van de transportkosten.

Lees meer…

Image module

Efficiënt en duurzaam per spoor

Met dagelijkse spoordiensten

Ontloop de congestie op de weg in Antwerpen en op de A67 Eindhoven-Venlo. Maak gebruik van de dagelijkse spoordiensten uit Antwerpen naar Venlo en Duisburg.

Lees meer…

Image module

Focus op: klimaat- en duurzaamheid

het kan!

Vanaf oktober 2018 vaart BCTN tussen de BCTN terminal in Den Bosch en Rotterdam met den Den Bosch Max 2.0, een binnenvaartschip dat geheel elektrisch kan varen.

Lees meer…

Image module

Synchromodale transport oplossingen

Alternatieve oplossingen voor transport over de weg kunnen uw logistieke proces verbeteren. Vaak wordt er door gebrek aan ervaring gekozen voor het vervoer over de weg terwijl andere, wellicht in uw geval, gunstige alternatieven voor handen zijn.

Lees meer…

Image module

Gespecialiseerde raildiensten

in binnen- en buitenland

Ondervindt u ook steeds meer congestie op de Brabantse wegen? Spoor zou ok binnen Nederland een heel interessant alternatief voor u kunnen zijn.

Lees meer…

nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte